Inverteix en el teu temps, optimitza el teu treball.

SER EMPRESARI@ és la teva nova plataforma de facturació online.

google play app store
en portatiles, tablets, moviles

El temps, el teu millor aliat

El poder de l'empresari autònom resideix en tenir temps per l'important, en ser l'ànima del negoci i en saber delegar l'accessori.
La facturació, la gestió administrativa forma part de l'accessori.
Inverteix una mica de temps a descobrir l'eina de gestió perfecta: veuràs que fàcil pot arribar a ser portar el teu negoci i tot el que et pots estalviar.

Dóna't d'alta en 30 segons

Pla Start Up Gratuït per sempre

La teva nova eina de facturació online

SER EMPRESARI@ és una plataforma de facturació, gestió comptable i d'impostos, multiplataforma, centralitzada en el núvol i sobretot, fàcil d'utilitzar.

La nostra experiència professional de més de 30 anys en el sector ens ha ajudat a crear una eina totalment pensada per a tu, ja que coneixem perfectament les necessitats reals de tot tipus de negoci.

Avantatges i més avantatges

control de tu negocio

Control total del teu negoci

Crea i envia pressupostos i factures personalitzades i controla en tot moment els teus ingressos. A més pots crear les teves despeses en uns pocs clics en entorn web o amb l'aplicació mòbil per a iPhone o Android.

gestión en la nube

Tota la teva gestió en el núvol

Tot en el teu espai privat i protegit, en servidors locals, amb garanties LOPD i RGPD. Accedeix en qualsevol moment i des de qualsevol dels teus dispositius a la teva documentació. Els teus clients podran signar documents en la teva APP de SER EMPRESARI@ per a iPhone o Android.

todos tus dispositivos

En tots els teus dispositius

El teu negoci va sempre amb tu i nosaltres ens adaptem a això. Disposes d'accés web des de qualsevol ordinador, PC o Tablet, Windows o Mac i fins i tot en el teu iPhone o Android des de la nostra App per a telèfon mòbil, disponible a Appstore i Google Play.

asesoramiento

Assessorament personalitzat

No som una plataforma de facturació online qualsevol. Darrere tindràs un equip humà que t'ajudarà i assessorarà perquè comencis la teva activitat. T'ajudem a realitzar la teva alta en hisenda i seguretat social, i al fet que coneguis els teus impostos, obligacions i drets.

PROVA GRATIS EL PLA START UP

Pla Start Up Gratuït per sempre

Si ja ets empresari i necessites més...

La teva comptabilitat, balanç de resultats, previsions de cobrament i previsions de pagament, sempre disponibles 24/7. La teva agenda de clients i proveïdors disponibles en qualsevol lloc. La gestió de les teves obligacions comptables en mans de professionals i al teu abast.

SI TENS UN GESTOR DE CONFIANÇA dóna-li accés a l'aplicació i despreocupa't de la paperassa. Si vols estalviar temps, SER EMPRESARI@ t'avisa dels teus impostos a pagar, els domicilia en el teu compte, sol·licita ajornaments i te'ls presenta amb el PLA BUSINESS PLUS.

Vull saber més sobre el PLA BUSINESS
invierte tu tiempo

Acaba amb el paper,
acaba amb les preocupacions

Inverteix el teu temps en el que més t'importa i estalvia amb la nostra eina de gestió avançada.

I si necessites més, amb BUSINESS PLUS, et presentem les teves Declaracions d'Impostos. T'ajudem en tot.

Coneix el pla BUSINESS PLUS
donde tu quieras

On TU vulguis, quan TU vulguis

Des de la teva oficina, en una reunió amb un client o proveïdor, a la teva casa, en el cotxe... SER EMPRESARI@ està en tot moment disponible i a l'abast de la teva mà. Consulta, confecciona, modifica o envia la teva documentació al moment. Imagines com pots arribar a optimitzar el teu temps?

Des del teu ordinador, iPad, mòbil… Més fàcil impossible.

google play app store
Registra't gratis

Feta per professionals
per a professionals

Som un equip amb àmplia experiència de més de 30 anys a la gestió, administració i assessorament, així que pots imaginar que no som una plataforma de gestió qualsevol.

I com sabem perfectament el que val el teu temps, la teva necessitat de tenir la teva gestió al dia i el que costa llançar un negoci, tot a SER EMPRESARI@ està especialment pensat per a facilitar-te la vida.

¿Tens dubtes?
Contacta amb nosaltres