Inverteix en el teu temps, optimitza el teu treball.

SER EMPRESARI@ és la teva nova plataforma de facturació online.

google play app store
en portatiles, tablets, moviles

El temps, el teu millor aliat

El poder de l'empresari autònom resideix a tenir temps per a l'important, a ser l'ànima del negoci i a saber delegar l'accessori.
La facturació, la gestió administrativa forma part de l'accessori.
Inverteix una mica de temps a descobrir l'eina de gestió perfecta: veuràs que fàcil pot arribar a ser portar el teu negoci i tot el que et pots estalviar.

La teva nova eina de facturació online

SER EMPRESAR@ és una plataforma de facturació, gestió comptable i imposats multiplataforma, centralitzada en el núvol i sobretot, fàcil d'usar.

La nostra experiència professional de més de 30 anys en el sector ens ha ajudat a crear una eina totalment pensada per a tu, ja que coneixem perfectament les necessitats reals de tot tipus de negoci.

Avantatges i més avantatges

control de tu negocio

Control total del teu negoci

Crea i envia pressupostos i factures personalitzades i controla en tot moment els teus ingressos. A més pots crear les teves despeses en uns pocs clics en entorn web o amb l'aplicació mòbil per a iPhone e Android.

gestión en la nube

Tota la teva gestió en el núvol

Tot en el teu espai privat i protegit, en servidors locals, amb garanties LOPD i RGPD. Accedeix en qualsevol moment i des de qualsevol dels teus dispositius a la teva documentació. Els teus clients podran signar documents en la teva APP de SER EMPRESAR@ per a iPhone o Android.

todos tus dispositivos

En tots els teus dispositius

El teu negoci va sempre amb tu i nosaltres ens adaptem a això. Disposes d'accés web des de qualsevol ordinador, tauleta, Windows o Mac i fins i tot en la teva iPhone o Android des de la nostra App per a telèfon mòbil, disponible en Appstore i Google Play.

asesoramiento

Assessorament personalitzat

No som una plataforma de facturació online qualsevol. Darrere tindràs un equip humà que t'ajudarà i assessorarà perquè comencis la teva activitat. T'ajudem a realitzar la teva alta en hisenda i seguretat social, i al fet que coneguis els teus impostos, obligacions i drets.

donde tu quieras

On TU vulguis, quan TU vulguis

Des de la teva oficina, en una reunió amb un client o proveïdor, a la teva casa, en el cotxe... SER EMPRESARI@ està en tot moment disponible i a l'abast de la teva mà. Consulta, confecciona, modifica o envia la teva documentació al moment. Imagines com pots arribar a optimitzar el teu temps?

Des del teu ordinador, iPad, mòbil… Més fàcil impossible.

google play app store
Registra't gratis

Feta per professionals
per a professionals

Som un equip amb àmplia experiència de més de 30 anys a la gestió, administració i assessorament, així que pots imaginar que no som una plataforma de gestió qualsevol.

I com sabem perfectament el que val el teu temps, la teva necessitat de tenir la teva gestió al dia i el que costa llançar un negoci, tot a SER EMPRESARI@ està especialment pensat per a facilitar-te la vida.

¿Tens dubtes?
Contacta amb nosaltres