Programa de facturació online

Tota la gestió del teu negoci segura al núvol

Tota la gestió del teu negoci al núvol. Controla la teva facturació des de qualsevol tablet, ordinador o telèfon intel·ligent.
A més de manera molt senzilla pots saber quines factures tens pendents de pagament, quines estan pagades i quines han vençut. Inclou-hi les despeses, tiquets, factures i molt més des del teu mòbil i visualitzal-ho online en qualsevol moment.

Seguimiento y control de facturación

Seguiment i control de facturació

Crea factures amb uns senzills clics i manté organitzada tota la teva facturació en un únic lloc. Descarrega l'arxiu en PDF, imprimeix o envia als teus clients les factures. Més àgil i senzill del que mai abans havies vist. A més si tens recàrrec d'equivalència o múltiples IVA també podràs fer-ho.

Resumen facturación

Resum de la teva facturació d'un cop d'ull

En qualsevol moment podràs controlar d'una ullada les teves últimes factures, despeses, pressupostos, notificacions i documents. Un resum inicial et donarà la benvinguda amb la informació més rellevant perquè no hagis d'anar consultant cada secció per separat.
El nostre objectiu és ajudar-te a optimitzar el teu temps! .

Controla tus gastos

Crea les teves despeses de manera senzilla

Fes fotos als teus tiquets o factures des de la teva App, i puja'ls directament al teu núvol! És tan senzill que podràs fer-ho fins i tot des de el teu restaurant preferit. A més si reps una factura en PDF, també podràs adjuntar-i apareixerà reflectida en el teu panell. I, si ho prefereixes, també podràs indicar el concepte l'import, l'IVA o IRPF de la mateixa per tenir-ne un major control.

Personaliza tus facturas

Personalització de factures

Sabem que cada un de nosaltres té una marca comercial diferent i per tant uns colors també diferents que donen caràcter al teu negoci. És per això que a Ser Empresari@ oferim la possibilitat de personalitzar les factures des del teu panell. Serà tan senzill com pujar el teu logotip i escollir el disseny que més s'ajusti a la teva marca.

Contabilidad y notificaciones

Comptabilitat i notificacions

Ser Empresari@ és molt més que una plataforma en línia de facturació i una app mòbil. Hi ha tot un equip humà al darrere que es posarà en contacte amb tu per informar-te mitjançant notificacions. Rebràs també documents per signar i molt més. No hauràs de preocupar-te de res.

Crea productos y servicios

Crea els teus productes i serveis i afegeix-los a les factures de forma fàcil

Crea els teus productes i/o serveis de forma fàcil i ràpida. Assigna un preu a cada un d'ells i ja estarà llest. Podràs incloure'ls en les teves factures sense necessitat d'escriure una i altra vegada el mateix. Imagina que còmode que resultaría i la quantitat de temps que estalviaries.

Facturación recurrente

Facturació recurrent

Tota ajuda és ben rebuda, sobretot quan es tracta de tasques repetitives. Depenent del teu sector et trobaràs amb que realitzes la mateixa factura mes a mes, indicant el mateix concepte, el mateix client i fins al mateix import. Tant si es tracta de cicles mensuals, trimestrals o anuals ... Des de Ser Empresari@ podràs automatitzar aquestes tasques per tal que la plataforma ho faci per tu.

Firma y valida presupuestos

Signa i Valida pressupostos

Portar el control dels pressupostos és una tasca que es esdevé molt més eficient amb Ser Empresari@. Pressupostos aprovats o pendents, i t'oferim també la possibilitat de signar-los des de la teva propia App. Mostra-li al teu client seu pressupost i digues-li que el signi digitalment. Un cop signat podràs enviar-li el document a l'instant des del teu mòbil i sense esperes.

Clientes y proveedores

Clients i Proveïdors

Res no és tan senzill com donar d'alta els teus clients i proveïdors en el teu panell. Un cop registrat, això et permetrà confeccionar pressupostos i factures a cop de clic, així com assignar despeses als teus proveïdors i portar el control dels pagaments.

Múltiples usuarios dentro de tu cuenta

Múltiples usuaris dins del teu compte

No hi ha res com treballar al núvol! Diversos usuaris treballant a el mateix temps sobre el panell, gestionant pressupostos, factures, despeses, resums que es poden descarregar en format Excel, balanços i molt més. El multiusuari atorga una nova dimensió i una major supervisió de les gestions realitzades.

Confección y presentación de IVA, IRPF...

Confecció i presentació d'IVA, IRPF ...

L'equip humà de Ser Empresari@ està per ajudar-te i donar-te el suport que necessites en el teu dia a dia. Es pot encarregar de confeccionar i presentar els teus impostos a l'Agència Tributària si així ho desitges. Allibera temps i dedica'l a l'activitat principal del teu negoci.

Envío de facturas desde la app

Enviament de factures des de l'app

Vas de camí cap a una reunió i t'oblides d'enviar una factura important: que res t'aturi en el teu dia a dia!
Amb la nostra app podràs revisar tot allò que vas deixar pendent i enviar aquesta factura oblidada en uns pocs clicks, i des del teu correu habitual.