App de facturació per autònoms

Gratuït per sempre

Tota la gestió del teu negoci en el núvol. Controla el teu facturació des de qualsevol tablet, ordinador o telèfon intel·ligent.
A més de manera molt senzilla pots saber que factures tens pendents de pagament, quals estan pagades i quals han vençut. Inclou les despeses, tiquets, factures i molt més des del teu mòbil i visualizalos en línia en qualsevol moment.

Clientes y proveedores

App de facturació per autònoms

Crea factures amb uns senzills clics i manten organitzada tota la teva facturació en un únic lloc. Descàrrega en PDF, imprimeix o envia als teus clients les factures més àgil i senzill del que mai abans havies fet. A més si tens recàrrec d'equivalència, multiples IVA també podràs fer-ho.

App de facturació per autònoms

Els Autònoms tenen un volum de facturació inferior a la d'un Pime i neceistan una sèrie de funcionalitats i carácteristicas que els permeti optimitzar el seu temps i les seves tasques de forma efectiva. Des Ser Empresari @ oferim una App que permeti realitzar pressupostos, factures, gestionar clients i proveïdors d'una manera que fins al moment només estava destinat a uns sectors molt concrets.
A més no tens perquè tenir coneixements sobre comptabilitat, deixa les teves preocupacions de banda, nosaltres ens encarreguem de oferir-te tot el que necessites.

Crea productos y servicios

Els teus productes i serveis a nivell de negoci

Crea els teus productes i / o serveis de forma fàcil i ràpida. Assigna un preu a cada un d'ells i llest. Podràs incloure'ls en les teves factures sense necessitat d'escriure una i altra vegada el mateix. Imagina el còmode que resultaria i la quantitat de temps que estalviaries.

El teu programa de facturació per autònoms

No esperis més i prova'l sense compromís

Registra't gratis